Specijalistički centar “Alivia” osnovan je krajem 2021. godine i za kratko vrijeme smo se pozicionirali na medicinskoj mapi, ne samo Banjaluke, već i regije.

Ključ uspjeha je u posvećenosti, profesionalnom pristupu i, prije svega, timu stručnih ljekara, specijalista, koji uz savremenu opremu svakom pacijentu pružaju najviši nivo zdravstvene usluge.

Ključ uspjeha je u posvećenosti, profesionalnom pristupu i, prije svega, timu stručnih ljekara, specijalista, koji uz savremenu opremu svakom pacijentu pružaju najviši nivo zdravstvene usluge.

Healthcare Center

Inicijalni pregled specijaliste

Zakažite svoj termin i uz opuštenu atmosferu, te posvećeno osoblje, saznajte neophodne korake u vašem liječenju

Immediate Center

Najsavremenija dijagnostika

Naš tim iskusnih i posvećenih ljekara, uz pomoć najsavremenije dijagnostike, precizno i tačno će odgovoriti na sva pitanja o Vašem zdravlju

Diagnostic Center

Kvalitetna i odgovarajuća terapija

Medicinski tim Klinike Alivia, shodno Vašim potrebama, potrudiće se da Vam obezbjedi sveobuhvatan plan liječenja, te vašu potragu za zdravljem učini efikasnom i brzom

Naša misija

Naša krajnja misija je “Centar medicinske izvrsnosti”, čiji su temeljni postulati humanost i profesionalnost!

Naša zdravstvena ustanova ide u korak sa najsavremenijom digitalnom tehnologijom i najboljim procedurama u modernoj medicini. Težimo da podignemo nivo zdravstvene usluge u našem okruženju na viši nivo, te da budemo podrška pacijentu i njegovoj porodici tokom i nakon liječenja.

Raspolažemo sa preko 120 dijagnostičkih metoda, a u našem centru radi 15 ljekara specijalista, stručnjaka iz oblasti neurologije, infektologije, kardiologije, pulmologije, ginekologije, pedijatrije, dermatologije, psihijatrije, ortopedije, rekonstruktivne i plastične hirurgije.

0
0
0

Posebno smo ponosni na prvi “Centar za glavobolje” u državi, a u sklopu specijalističkog centra “Alivia”. Osnivač “Centra za glavobolje”, dr Srđan Mavija, specijalista neurologije, zajedno sa svojim timom, pacijentima nudi dijagnoze svih oblika glavobolje, kao i najsavremenije načine liječenja različitih poremećaja iz oblasti glavobolja.

Pored “Centra za glavobolje”, svjesni potreba naših pacijenata, osnovali smo i “Centar za dojku”, koji vodi dr Davor Grahovac, specijalista opšte hirurgije u “Centru za dojku” Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, koji obavlja hirurške preglede, preglede ultrazvukom, biopsije pod kontrolom ultrazvuka, te operativne zahvate iz oblasti hirurgije dojke.

  • Detaljan i individualan pristup
  • Sve usluge na jednom mjestu
  • Savremene procedure i tehnologija
  • Iskusni i posvećeni stručnjaci
  • Bez suvišnih troškova i čekanja
  • Konstantno usavršavanje i razvijanje

Cilj nam je da naši pacijenti dobiju kvalitetnu, kompletnu i objedinjenu uslugu, te smo iz tog razloga uveli i ponudu kompletnih laboratorijskih usluga u sklopu laboratorija u našoj klinici.

Pacijentima plastične i rekonstruktivne hirurgije, onima kojima je to potrebno, nudimo uslugu organizacije prevoza i smještaja prije operativnih zahvata i u toku oporavka

Organizacija specijalističkog centra je sprovedena prema najsavremenijim evropskim standardima, poštujući sve principe dobre kliničke prakse i medicine zasnovane na dokazima. Veliki broj zadovoljnih pacijenata, koji su nam već ukazali povjerenje, takođe govore u prilog našoj stručnosti I profesionalnosti.

Od samog početka ne želimo da budemo samo još jedna privatna klinika, već čvrst oslonac i podrška našim pacijentima, mjesto na kojem će dobiti najbolju moguću uslugu uz profesionalan pristup i maksimalnu posvećenost.

“ALIVIA”, Vaša grana zdravlja!

"Zdravlje je najvažnija stvar u životu !"

Kontaktirajte nas kako biste zakazali vaš pregled

Zakažite pregled