ANTI-AGING CENTAR

S ciljem pružanja najsavremenijih usluga na polju estetske medicine, najaktuelnijim metodama i tretmanima, u sklopu specijalističkog centra „Alivia“, osnovali smo ANTI-AGING centar.

Tim našeg ANTI-AGING centra čine doktori medicine, specijalisti u oblastima estetske, rekonstruktivne i plastične hirurgije te dermatovenerologije, koji sprovode tretmane uz najkvalitetnije preparate i aparate, na tržištu.

ANTI-AGING centar, specijalističkog centra „Alivia“, pacijentima pruža potpuno novi i jedinstven pristup u očuvanju mladosti i zdravlja, a namijenjen je osobama svih starosnih grupa, jer nikada nije prerano za bavljenje zdravljem. Osnovan je s ciljem očuvanja mladosti i lijepog izgleda, kroz, prije svega, prevenciju.

Tretmani koje obavljamo, u našem specijalističkom centru, su potpuno bezbolni, te se mogu kombinovati u sklopu različitih paketa, formiranih s ciljem uštede i novca i vremena.

Poseban fokus, u našem ANTI-AGING centru, stavljamo na najkvalitetnije preparate na tržištu. Stoga, za tretmane dermalnim filerima, koristimo filere najprestižnijih svjetskih proizvođača TEOXANE I JUVEDERM.

U sklopu estetske dermatologije pacijentima nudimo PROFHILO, PRP i tretmane Mezoterapijom. Osim standardne mezoterapije lica i vrata, pacijentima nudimo i tretman mezoterapije kose, tzv. Haircare.

Mezoterapija je nehirurška metoda estetske dermatologije u kojoj se aplikacijom različitih koktela vitamina, minerala, antioksidanasa, hijaluronske kiseline i drugih sastojaka, obnavlja vlasište te podstiče rast kose i ojačavaju vlasi. Radi se o jednoj od najpopularnijih metoda podmlađivanja, ne samo vlasišta kose, nego i kože lica i tijela.

Mezoterapiju lica i tijela vršimo najkvalitetnijim serumima na tržištu:

  • Cytocare 532 – hijaluronska kiselina i aminokiseline, koje predstavljaju većinski udio u sastavu poboljšavaju kvalitet kože, popunjavaju fine linije te održavaju hidrataciju i sjaj kože.
  • Cytocare 715 – posebno dizaniran za prevenciju starenja, naročito zbog svog izuzetno bogatog sastava hijaluronske kiseline. Mezoterpija za ponovno zgrušavanje kože za efekat "punoće" . Koža izgleda prirodno meka i sjajnija.
  • Cytocare 640 – hidratizira i revitalizuje kožu izrazito visokom koncentracijom hijaluronske kiseline, koja ujedno predstavlja i ključni sastojak za očuvanje kvaliteta kože.

PRP (engl. Platelet Rich Plasma) je tretman koji koristi dio vlastite krvne plazme bogate trombocitima, faktorima rasta i matičnim ćelijama za regeneraciju kože i tkiva. Rezervisan je za poklonike prirodnog izgleda koji omogućava podmlađivanje i povećavanje kvaliteta kože, oslanjajući se na vlastito tkivo, što je danas sve popularnije.

PRP terapija se primjenjuje za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, kože na šakama, kod gubitka kose, za korekciju ožiljaka od akni, kao potporna terapija kod liječenja akni, za uklanjane nepravilnosti i pigmentacija na koži.

Kod gubitka kose, tanke, prorijeđene i krte kose PRP terapija stimuliše folikule vlasišta i pomaže u procesu rasta nove kose.

Kombinacija PRP tretmana i mezoterapije je idealna za oporavak kose i kod problema sa opadanjem kose, naročito kod žena poslije porođaja ili u menopauzi, te za oporavak poslije transplatacije kose.

Našim pacijentima nudimo i trenutno najtraženiji svjetski tretman podmlađivanja kože – PROFHILO. PROFHILO tretmanom se ciljano djeluje na 5 tačaka lica kojima se, finalno, i podmlađuje cijelo lice. Radi se o tretmanu koji je postavio trend u anti-age medicine, jer su efekti znatno drugačiji i dugoročniji u odnosu na druge, slične tretmane. Ovim tretmanom se najveća koncentracija hijaluronske kiseline ravnomjerno raspoređuje po čitavoj površini lica. Nakon što prodre u najdublje slojeve kože, hijaluronska kiselina radi remodelovanje tkiva, nadoknađuje ćelije koje vam daju čvrstinu lica i elastičnost kože.

ANTI-AGING centar, specijalističkog centra “Alivia” vode prim. dr med. Zoran Dimitrijević, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, dr Sanja Umičević Šipka, specijalista dermatovenerologije i Nina Pejičić, doktor medicine, specijalizant plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.


Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Zoran Dimitrijević DR SPEC. PLASTIČNE I REKONSTRUKTIVNE HIRURGIJE Zakažite pregled

Dermatovenerologija

Plastična i rekonstruktivna hirurgija

Nina Pejičić Specijalizant plastične i rekonstruktivne hirurgije. Zakažite pregled
"Zdravlje je najvažnija stvar u životu !"

Kontaktirajte nas kako biste zakazali vaš pregled

Zakažite pregled